Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

Clone It...



Θέλετε να κάνετε ένα δωράκι στην αγαπημένη σας. έχετε βαρεθεί τα λουλουδικά, σοκολατάκια, τα χρυσαφικά της Ερατώς. Θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να την αφήσετε με ανοιχτό το στόμα και όχι μόνο.  
Μην ψάχνετε άδικα, ιδού η λύση, το πιο πρωτότυπο ερωτικό δώρο, Clone-A-Willy. Υποαλλεργικό, αντιοξειδωτικό, δεν σκουριάζει, δεν γαριάζει, δεν λερώνει. Είναι ευκαιρία κιόλας να της αποδείξετε ότι πιάνουν τα χέρια σας και να βγάλετε και στην επιφάνεια αυτή την καλά κρυμμένη καλλιτεχνική ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά σας. Τι καλύτερο δώρο για την αγαπημένη σας από ένα ομοίωμα σε ρητίνη ή σοκολάτα του τρίτου ατόμου στην σχέση σας; Ε,ε,ε;;; Τίποτα...



Η διαδικασία απλή, επιλέγετε την στάση, κάνετε το καλούπι και μετά απλώς το γεμίζετε και Vualá! Μόλις κλωνοποιήσατε το όργανο σας, κάθε κουτί έχει όλα τα απαραίτητα υλικά για ένα ομοίωμα 25 εκατοστών. Η τεχνολογία κάνει θαύματα σήμερα, εκτός από το βρώσιμο (σοκολάτα) υπάρχει και το πλαστικό με δόνηση (οι μπαταριές δεν περιλαμβάνονται), το τελευταίο προτιμάτε από ναυτικούς και νυμφομανείς.

Δεν έχετε σχέση; Κανένα πρόβλημα,πάλι το ιδανικό δώρο για φίλους συγγενείς και γνωστούς, πιο προσωπικό δεν γίνεται. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως press paper ή για διακόσμηση. Ορίστε τι έλειπε από το σύνθετο με τα Swarovski στο σαλόνι. Και όταν θα γεράσετε θα μπορείτε να θυμάστε τα νιάτα σας και να δείχνετε στα εγγονάκια σας πώς ήταν κάποτε ο παππούς τους με καμάρι.

Και φυσικά τώρα και το νέο Clone A Pussy Kit καθώς έχουμε ισότητα. Αμ πώς...

Οι προοπτικές και οι χρήσεις άπειρες αλλά τώρα βιάζομαι για να τις αναλύσουμε όλες, την επόμενη φορά. 

Υ.Γ: Μην ξεχάσετε να δείτε το video, αυτό είναι που ονομάζουμε ευτυχία!!!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφέρει θα πάρω ένα και θα κάνω δυο χο,χο,χο.
Πάντως Pecora Nera δεν μας είπες για τα κεράκια, ντροπή, ελλειπείς ενημέρωση.
Τώρα που πλησιάζει και το Πάσχα λέω να πάω με τέτοια λαμπάδα στην Ανάσταση.

Lupo Bianco είπε...

Μπράβο pecora nera πρωτότυπη η ιδέα σου , θα το έχω υπ'όψην μου για τα γενέθλια σου! :Q~