Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2005

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, κάνουμε τα εγκαίνια μας, και όπως κάθε «μαγαζί» που σέβεται τον εαυτό του τα εγκαίνια θα ακολουθήσουνε εν καιρό, εφόσον περιμένουμε αγωνιωδώς τον φίλτατο Webμάστορα να ασχοληθεί με την οργάνωση του Medi. BA blog, διότι μπορεί να είμαστε 2-3 νοματαίοι εδώ μέσα αλλά έχουμε οργάνωση, αμ πως, επιτροπές, αρμοδιότητες και όλα τα συναφή.

Έτσι λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι εμείς θα κάνουμε την δουλίτσα μας, θα γράφουμε την χαζομάρα μας, ε όλο και κάποιος θα ξεπέσει και δώθε να δει τι παίζει. Τώρα κατά πόσο θα του αρέσει αυτό που θα δει, δεν γνωρίζω κατά πόσο παίζει. Το σίγουρο είναι ότι εμείς παίζουμε (η απουσία του «τον» είναι καίριας σημασίας) παίζουμε με σκέψεις με λέξεις και συχνά πυκνά παίζουμε και με τα νεύρα (για να μην αρχίσω τις χυδαιολογίες από την αρχή, αυτές αργότερα δεν χανόμαστε).

Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναγκαίες οι συστάσεις καθώς ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη κλίση με την κοινωνικότητα και με τους τύπους αλλά σιγά σιγά πιστεύω θα μας μάθετε και θα σας μάθουμε.

Αυτά για την ώρα καθώς η
boubouka ετοιμάζει ένα photo album και έχει χαθεί μέσα στα mb, στην ψηφιακή μορφοποίηση στο ξεδιάλεγμα και γενικός δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ καθώς κάθε τρεις και λίγο δες εκείνο, δες το άλλο, κάνε αυτό, κάνε κείνο. Θα σας έλεγα να το επισκεφτείτε αλλά δυστυχώς υπάρχουν περιοριστικά μέτρα c(l)opyright και βέβαιος κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί από το να κατασκοπεύει διαδικτυακός pic.

0 σχόλια: